Hae tästä blogista

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tyttöjä tyttöjä!

Nyt minulla on tiedossa isäntäperhe Etelä-Saksasta ja liputkin on jo ostettu. Isäntäperheeseeni kuuluu siis äiti Doris, isä Michael sekä 3 tyttöä: Chantal (14), Deborah (pian 17) ja Mercedes (21). Lisäksi 5 kissaa ja 3 koiraa. :D Kahteen nuorimpaan tyttöön olen ollut jo yhteyksissä Facebookissa ja äidin kanssa ollaan sovittu käytännön asioista ym. sähköpostitse. Perhe vaikuttaa todella kivalta, miten jaksankaan odottaa kesäkuun alkuun!

Lento Helsinki-Kööpenhamina-Stuttgart (HEL-CPH-STR) lähtee 5.6. klo 06:45. Eli yöbussilla lentoasemalle ja lennon vaihdosta Köpiksessa pitäisi selvitä itsekseen, hui! :)

Tällä viikolla tuli lisäksi vahvistus meille syksyllä tulevasta vaihto-oppilaasta. Michelle on 15-vuotias (syksyllä 16) ja tulee myös eteläisestä Saksasta. Hän osaa jo hiukan suomea, koska on käynyt viime keväänä suomen kielikurssilla. Yksi syy haluun tutustua Suomen kulttuuriin ja kieleen on Tarja Turunen, joka on hänen esikuvansa jne. :)

-Anne-

4 kommenttia:

 1. Hei mihin asti tämä Michelle on teillä ? Kun olis ihan jees tavata ja tutustua ja petrata itekkin tuota saksankieltä :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan koulun alun tietämillä ja siitä sitten noin kuukausi, tai vähän reilu, eteenpäin :) Ei olla vielä lentoja varailtu tms., kun päästiin vasta pitämään yhteyttä.

   Kyllä siinä varmasti ehtii tutustua. Ja kiva, että kiinnostusta löytyy! :)
   Michelle vaikuttaa kivalta ja reippaalta tytöltä. On ollut Ranskassa ja Englannissa vaihdossa ennemmin jne. :D

   Poista
 2. Hei voi etta, vahan ma olen innoissani sun puolesta! :) Milloinka sa siis tulet sitten takaisin Suomeen? Onko sulla sovittuna jotain tiettya ohjelmaa siella Saksassa? :)

  VastaaPoista
 3. Lennän takas Suomeen 10.7., mutta sitä ennen vietän vielä muutaman päivän mun siskon luona Bonnissa. :)

  No kouluun menen Deborahin kanssa jne. ja vapaa-ajalla sitten varmaan käydään kattelemassa jotain juttuja, en oikeestaan tiiä! :D Voisin kysellä vähän lisää kaikita jutuista.

  VastaaPoista