Hae tästä blogista

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tokavika ilta

Lähtö lähenee pelottavan nopeasti. Huomenna on viimeinen koulupäivä, sillä aikaisin perjantaiaamuna lähtee juna Süßenistä Stuttgartiin ja Stuttgartista matka jatkuu edelleen Bonniin siskon luo. Parina edellisenä iltana olen ollut tosi haikeena, mutta nyt on onneksi ihan hyvä mieli, vaikka lähtö toki harmittaa.

Ajattelin, että pitääköhän nää mulle jotkut läksiäispirskeet. Ehkäpä yllätysläksiäiset? Mutta ei varmaan mitään hirmusia juhlia, koska viimeinen iltani on torstaina, eli keskellä kouluviikkoa. Mennään ilmeisesti italialaiseen syömään. Parempi olla odottamatta mitään, ettei tule ainakaan pettymyksiä. Koti-ilta leffan parissa ja illalla syömään italialaista kuulostaa tosin hyvältä! :)

Tänään kävin äidin kanssa Donzdorfin torilla markkinoilla. Ostettiin aprikooseja ja ostin 5 vyötä. Ensin ajattelin ostaa 3 kpl 10 €, mutta myyjä sanoi, että saan 4 kpl 12 €:lla, koska oon tämmönen blondi (höhhöö, mutta ainahan markkinamiehet on tollasia ja oli se myyjä kyllä aika seksikäs näky keltaisine harottavine hampaineen....) ja antoi vielä yhden kaupan päälle. Matkaan tarttui siis 5 vyötä. Vyö, joka mulla oli mukana katkesi, joten oli ihan hyvä juttu, kun löysin uusia.

Täällä leikkeleet ovat muuten tosi hyviä, varsinkin jos niitä ostetaan lihakaupasta. Leberkäse on suosikkini. Leber = maksa ja Käse = juusto. Leikkeleellä ei ole tosin mitään tekemistä maksan tai juuston kanssa. Mahtaiskohan sitä löytyä Lidlistä sitten kotona...

Louis-mopsi kuorsaa jaloissa ja tv:ssä pyörii Gute Zeiten, schlechte Zeiten (= Hyvät ajat, huonot ajat). Sarja on lähinnä Salkkareitten luokkaa. Tänään lämpötilä oli 32°C, kun käytiin isän kanssa kaupassa kuuden maissa.

Onneksi aikaa Saksassa on jäljellä vielä tiistaihin saakka. Perjantaina lähtö siis Donzdorfista katselemaan, mikä meininki Bonnissa on.

 so gut!

Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti