Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Vajaa viikko jäljellä

Viimeinen kouluviikko starttaa huomenna ja perjantaiaamuna lähden junalla Bonniin siskon luokse käymään ennen Suomeen palaamista. Nyt mulla on hirveen paha mieli, että kohta pitää lähteä kotiin. Oon niin tottunut täällä olemiseen ja kiintynyt mun isäntäperheeseen. Voin vaan kuvitella, miltä vuoden vaihdossa olleista tuntuu lähteä kotiin!!!

Torstaina käytiin Göppingenissä suurella areenalla katsomassa jalkapallon EM-ottelua, kun siellä näytettiin Saksa-Italia ottelua livenä. Valitettavasti Italia voitti, eikä tunnelma paikan päällä ollut sen vuoksi mitenkään huikea. Aina EM-otteluiden jälkeen ihmiset ajelevat kaupungilla liput liehuen ja tööttäillen. Itaaaliaaa-huudot kaikuivat kaduilla, kun käveltiin rautatieasemalle ottelun loputtua.

Perjantaina käytiin äidin ja perheen vanhimman tytön kanssa Deichmannilla katselemassa kenkiä. Mercedes osti sandaalit ja minä ostin kahdet kengät: kävelykengät, joissa korkoa sekä tennarit. Maksoivat 10 ja 5 euroa! Ich Deichmann! Hyviä kenkiä edullisesti. :)
Eilen lauantaina käytiin uimarannalla, ja vesi oli lämmintä (suomalaiselle). Sinne ajettiin n. tunnin matka. Illalla grillailtiin pihalla :) Eilen oli vielä (pitkästi) yli 30 astetta, mutta illalla alkoi satamaan ja ukkostamaan. Tänäänkin on satanut, joten lämpötila on alle kahdenkymmenen. Ilma tuntuu kyllä ihanan raikkaalta hirmuhelteiden jälkeen. Saksassa onkin tavallista, että ensin on todella kuuma ja sitten tulee ukkonen ja sataa kaatamalla.

Tästä ei tule kyllä mitään, jos mietin pois lähtöä, koska tulen vain niin surulliseksi. Pitää koittaa ottaa kaikki mahdollinen irti viimeisistä päivistä. Ja voinhan (ja aionkin) tulla käymään täällä myöhemmin! Viimeistään ensi kesänä seuraavan kerran.

Siinä pari tämän perheen söpöläistä, Luna ja Zora


Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti