Hae tästä blogista

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Apua!

En osaa pakata! Muutaman viikon ajan oon keräilly vierashuoneeseen tavaroita ja vaatteita, joita aion ottaa matkaan. Tänään aloin laittamaan niitä matkalaukkuun ja nyt onkin ongelma... Kaikkea en saa sullottua laukkuun, joten osa piti karsia. Nyt sain jo suunnilleen kaikki omat tavarani matkalaukkuun, mutta mitenkäs noiden tuliaisten kanssa, ää! Pitää varmaan vielä kerran purkaa matkalaukun sisältö ja tehdä uusi karsintakierros. En minä osaa pakata näin pitkää reissua varten! :(

On kyllä tosi kivaa mennä Saksaan, lähtöön jäljellä enää 32 tuntia! :) Mahakin on kipee, kun jännittää niin paljon. Oon muuten tosi iloinen, että sain ajokortinkin hommattua ennen matkaa!

Anne

Nyt sellanen lisäys, että kaikki mahtuu jo laukkuun, mutta laukulla ylipainoa 4,5 kiloa :/

4 kommenttia:

 1. Paikan päältä saa ostettua lisää vaatteita jos kaikkea tarvittavaa ei saa laukkuun mahdutettua;)!
  Uskon et itteläni ei tuu oleen suuria ongelmia pakkaamisen kanssa, koska mitä tahansa pakkaankin niin silti siellä Saksassa mietin että olisi voinut ottaa jotain muuta mukaan..:D Nyt vaan pitäisi tuliaisia miettiä, mulla ei oikein ole mitään tietoa mitä ostaisin :S!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite päätin viedä Muumi-mukit kaikille perheenjäsenille + suklaata ja salmiakkia. Viet vaan jonkun kivan suomalainen jutun, ei edes tarvitse olla kaikille perheenjäsenille erikseen. Toisena vaihtoehtona mulla oli jotkut Luhdan tai Finlaysonin pyyhkeet, mutta Muumimukien keärilijänä päädyin sitten niihin :)

   Joo-o, pitää vielä kerran käydä laukku läpi ja tuleehan sieltä toki uusia vaatteita sun muuta ostettua ;)

   Poista
 2. Okei:D Mun täytyy vielä miettiä, enköhän jotain keksi.. salmiakkia tosiaan pitää viedä!
  Onnea vielä pakkailuiden kanssa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakkailut hyvällä mallilla! Ei enää painakaan liikaa :)

   Poista