Hae tästä blogista

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Huomenna kouluun!

Nyt on kuudes päivä pulkassa ja hyvä mieli. Eilen lauantaina aamupäivällä vietiin äidin kanssa Deborah poikaystävänsä luo Eislingeniin pienen ajomatkan päähän. Paluumatkalla käytiin isossa supermarketissa ostoksilla, josta ostettiinkin aika paljon kaikkea. Ostettiin myös tarvikkeet karjalanpaistia varten, koska äiti ehdotti, että söisimme jotakin suomalaista. Eli eilen minä kokkasin. Kyllä kai kaikki ihan tykkäsivät. Isä kehui ruokaa, mutta mistäpä tätä taas tietää, kun eihän vieraan tekemää ruokaa voi noin vaan hakkua. Omasta mielestä tosin onnistui aivan hyvin.

Illalla katsoin perheen vanhimman tyttären kanssa Texasin moottorisahamurhaajan ja vielä toisenkin elokuvan, The Thing. Ensimmäinen oli hyvä, mutta toinen oli suoraansanottuna aika sheiße. :D Oli kuitenkin kiva katella leffoja yhdessä.

Tänään minä, isä, äiti ja vanhin vanhin tytär Mercedes käytiin Sigmaringenissa tutustumassa siellä sijaitsevaan linnaan. Se oli kyllä komea ilmestys. Siellä oli opastettu kierros, joka oli saksaksi. Minulle otettiin lisäksi kansio, jossa oli esittelykierros englanniksi, että pysyin paremmin kärryillä. Sigmaringenissa kävimme myös syömässä kivassa ravintolassa, jossa oli pöytiä ulkona. Kaikki me söimme jonkun pihvin, itse otin schnitzelin eli leikkeen rankalaisilla. Oli tosi hyvää ja eka kertaa täällä tulikin ähky, koska ensin sai ottaa salaattiannoksen ja oli niin hyvää ruokaa, ettei voinut jättääkään! :D

 Schloss Sigmarinnen

Tänä iltana taas juteltiin perheen isän kanssa. Michaelin kanssa on kyllä kiva keskustella kaikista jutuista, mutta harmillisen usein hänen täytyy tehdä töitä. Doris-äiti edelleen aina "motkottaa" mulle, jos alan tiskaamaan tai vähän siivoilemaan täällä. "Et sinä tänne siivoamaan ole tullut!" Uskon kuitenkin, että oikeastaan hän on siitä hyvillään - kertoo nimittäin, että on kaikkea muuta kuin kotitalousihminen. Onhan täällä joo aika kaaoottista, mutta tähän on jo tottunut :)

Yhtenä päivänä käytiin äidin kanssa vuorilla katselemassa maisemia. Donzdorf sijaitsee tuolla alhaalla. :)

Huomenna loppuu täällä kahden viikon mittainen loma, eli on koulupäivä! Jännittää aika paljon, koska siellä on paljon uusia ihmisiä ja vähän pelottaa, etten ymmärrä ikinä mitään. Onneksi mulle on kuitenkin Deborah tukena, kun menen samoille tunneille kuin hän. Yhtään en ole opiskellut ranskaa, mutta nytpä menen ranskan tunneille Saksassa! :D Toivottavasti kaikki menee hyvin. Kello on soimassa 06:10.

Hyvää yötä,
Anne

1 kommentti:

  1. Oi, kuulostaapa mukavalta! Sulla taitaa olla tosi mukava perhe siellä:) Onnea kouluun;)

    VastaaPoista