Hae tästä blogista

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Huh hellettä

Tänään oli, ja on edelleen, tosi lämmin päivä. Helleraja meni hyvinkin rikki, en tosin tiedä tarkkaa lämpötilaa. Ensi viikosta tulee ennusteiden mukaan todella kuuma, mutta ei pidä nyt valittaa, kun ensin vain satoi ja oli vähän kylmää. Itelleni sopii tosin paremmin vähän viileämpi kuin hirveän kuuma ilma. Minun huone on täällä kolmannessa kerroksessa eli ihan ylhäällä, joten täällä on kuumempi kuin alakerrassa. Tänä yönä voi olla, ettei peitto ole tarpeen.

Yhden maissa tultiin koulusta kotiin, syötiin ja pian lähdettiinkin Göppingeniin. Göppingen on siis isompi paikka täällä - vrt. Saarijärveltä lähdetään Jyväskylään shoppailemaan - mutta ei ole edes yhtä kaukana. Matkalla otettiin Deborahin poikaystävä matkaan ja Deborah onkin huomiseen asti hänen luonaan. Shoppailin sitten vähän äidin ja nuorimman tytön kanssa; ostin korusetin, jossa oli kaulakoru ja korvikset. Syötiin myös ihanat jäätelöannokset, minä otin tiramisujäätelöannoksen. :)

Göppingenistä tullessa käytiin tosi isossa eläintarvikemarketissa, josta ostettiin mm. Louis'lle vinkuva possu, joka ei enää edes vingu. :( Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen Louis oli jo purrut siltä possulta suukappaleen irti. Siitä huolimatta lelusta oli (ja tulee olemaan) vielä paljon iloa! Täällä tuntuukin olevan paljon enemmän erikoisliikkeitä tai ovat ainakin isompia. Onhan Suomessakin esim. juuri eläintarvikeliikkeitä, mutta ovat huomattavasti pienempiä. Eipä sitä populaa niin paljon Suomessa olekaan...


Eilen isä sai autonsa takaisin korjaamolta. Se ei siis viime sunnuntaina startannut, kun oltiin lähdössä Sigmarinneniin linnaa katsastamaan. Täällä auto tuntuukin olevan todella tärkeä, eikä kovinkaan pitkiä matkoja mielellään kävellä. Ja ajoja ei mitenkään etukäteen suunnitella - voi olla, että vapaapäivänä käydään kolmena eri kertana kaupassa! :D

Onneksi huomenna saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa!

Anne

1 kommentti:

  1. Luulin ensin, etta ostitte sille oikean, elavan possun o.O Onneks kasitin vaarin :-D Ihana kirjotus jalleen kerran :)

    VastaaPoista