Hae tästä blogista

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusjuhla

Eli eilen oli Salachissa Sonnwendfeier eli keskikesän juhla. Paikalla oli paljon väkeä, pelkästään Facebookissa tapahtumaan ilmoittautuneita oli melkein 400... Illalla seitsemän aikoihin Debon pari kaveria tuli tänne ja kahdeksan aikaan äiti vei meidät Salachiin. Ilta alkoi siinä määrin hyvin, että Deborahin yhden parhaimman kaverin oluet tippuivat ja särkyivät kadulle, kun auto yllätti hänet. Ei auttanut muu kuin ostaa uudet kaupasta, kun jääkaapissa huolella kylmennetyt oluet valuivat pitkin katua.

Juhannusjuhlissa oli paljon ihmisiä, joita olin jo tavannut koulussa ja muualla. Jo alkuillasta osa paikalla olijoista oli tosi humalassa. Pari tyttöä kaatuivat mun päälle, jolloin oluet kaatuivat päälleni, suoraan kaula-aukosta sisään. GEIL! Itken tosi helposti, joten aloin sitten itkemään. Ei ollut valmiiksikaan niin hyvä fiilis, kun tuntui, että en uskalla puhua kellekään mitään ja kaikilla taas omat jutut. Sitten tuo episodi vaan sai mut sitten itkemään. Onneksi kaikki ovat oikeasti tosi kivoja ja pian oli taas parempi mieli. Tuossa vaiheessa vaihdoin istumapaikkaa, jolloin olin niiden lähellä, joiden kanssa olin ollut enemmän tekemisissä. Ilta alkoikin mennä paremmin. :)

Mulla oli sitten kivoja keskusteluja ihmisten kanssa ja monet olivat kiinnostuneita Suomesta. Paikalla oli myös suuri kokko, joka lämmitti, kun myöhemmin tuli vähän kylmä.

Siellä oli kyllä kaunista. Mäeltä näkyi kauniisti kaupungin valot ja auringonlasku. Vähän myöhemmin sytytettiin sitten kokko, joka loi myös tunnelmaa + muuten olisi ollut aikalailla pilkkopimeää.
Yöllä tilattiin taksi porukalla kahdeksalle hengelle, joten ei tullut edes kalliiksi per nenä.

Lopulta ilta oli ehkä mukavin täällä ollessa!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti