Hae tästä blogista

lauantai 23. kesäkuuta 2012

TÖÖT

Eilen vietettiin taas iltaa jalkapallon parissa, kun Saksa kohtasi Kreikan. Saksa oli lähes koko ajan niskan päällä ja voitto tuli 4:2. Pian pihalta kuulu hirveetä karjuntaa ja autot ajoivat töötti pohjassa. Niin mikä jalkapallofanius? :) Tehtiin myös hedelmäsalaattia, jota syötiin kermavaahdon kanssa.


Torstai-iltana käytiin äidin ja nuorimman tytön kanssa Deichmannissa...jossain, en tiiä :D Kuitenkin Chantal osti korkkarit ja minä ostin tennarit. Ketju myy siis edullisia kenkiä. :) Illalla kävin äidin ja isän kanssa rakennusmarketissa ostamassa uuteen vessan oveen kahvan.

Perjantaina oli 6 tuntia koulua ja yhden aikoihin päästiin kotiin. Syötiin bratwurstia ja uusia perunoita ja kävin mopsin ja partacollien kanssa lenkillä - enää ikinä en lähde yksin molempien kanssa! :D Joku mies naureskeli mulle ja sanoi myös jotain, mutten tiedä mitä, joten tyydyin vain naurahtamaan. Myöhemmin kävelin vielä parin kilometrin päähän Kikiin (halpisvaateketju) ja ostin hameen ja pari korua. Paluumatkalla ostin "jäätelöparatiisista" jäätelöpikarin. :) Himoitsin sellasta jo kerran, kun kävin mopsin kanssa lenkillä.

Illalla klo 18:30 oli Donzdorfin musiikkikoulun konsertti, jossa Chantal soitti huilua koulun yhtyeessä. Meinas vähän tylsää olla ja kaupungin pääsalissa oli ihan hirmuisen kuuma! Esitysten taso ei ihan päätä huimannut, mutta kyllä joukkoon mahtui ihan hyviäkin :) SIELLÄ SOITETTIIN KITAROILLA UKKO-NOOA!!! Sen nimi oli vaan "Skandinavinen tanssi" tai jotain :D Kysyin äidiltä, että onko tuttu biisi, ja ei ollut. Suomessahan kaikki osaavat sen laulaa.

Tänään täälläkin vietetään juhannusta! Mennään  illalla Salachiin juhannustapahtumaan. Tänään sää on aika sopiva, ei ole enää ahdistavan kuumaa.

Tästä se päivä alkaa sitten lyhentyä.

Anne

2 kommenttia:

  1. Voi pöh, miks mä löysin tän blogin vasta nyt. Mut kiva lukea muidenki kokemuksia tästä SSYLn kesävaihdosta. Ite tulin Saksaan vasta toissapäivänä ja melkeen kokonainen kuukausi vielä edessä. Millon sä lennät takas Suomeen?
    Jos haluut, niin käy ihmeessä vilkasemassa munki blogi: http://kesavaihtarina.blogspot.com (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 6.7. menen junalla Stuttgartista Bonniin siskoni luo käymään muutamaksi päiväksi ennen Suomeen lentoa. Eli pari viikkoa vielä jäljellä. Noh, kerkeethän vielä lukea vaikka koko blogin läpi, jos kiinnostaa :D

      Mukavaa vaihtoa sulle ja pitääpä käydä lukemassa sunkin blogia! =)

      Poista